Lieve volgers,

Vorige week zijn we met het StyleTeam op stap geweest naar’s-Hertogenbosch en hebben we ontzettend leuke outfit foto’s geschoten.  Dit is de eerste outfit post op onze nieuwe blog, en ook echt een ontzettend leuke outfit. Perfect voor de gezellige kerstdagen. Got curious? Check it out!

Ik heb net mijn kerstverlichting weer uit de kast gehaald en mijn slaapkamer is weer helemaal in de kerstsferen. Ik ben echt gek op kerst, ik schrijf dit artikel terwijl ik luister en keihard meezing met de geweldige kerst afspeellijst op spotify. Ik heb ook mijn garderobe weer helemaal christmas proof geshopt.

Processed with VSCO with a4 preset
Processed with VSCO with a4 preset

Het top dat ik draag heb ik gekocht op black friday bij My Jewellery, ik heb me ontzettend misdragen op Black friday.  Ik had de halve boutique leeg gekocht. Ik ben echt gek op My Jewellery, mijn kledingkast word steeds voller met hun assortiment. Het top wat ik draag is een groen glitter top waardoor het heel erg feestelijk oogt. Ik wist eerst niet zo goed wat ik van dit top moest vinden, het is namelijk totaal niet mijn stijl. Maar toen ik het aan had gepast was ik verkocht.  En had ik het top natuurlijk ook gekocht. De ketting die ik draag is ook van My Jewellery, de ketting is zilver en heeft kleine squares er aan hangen.

Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset

Shoes shoes shoes, schoenen maken de outfit. Ik draag deze hele gave biker boots. Ze geven een hele alledaagse look aan de outfit. Deze boots heb ik gekocht bij de Van Haren Ellie Goulding collectie.

Processed with VSCO with a4 preset
Processed with VSCO with a4 preset

Jewellery is the exclamation point of a womans outfit – Michael Kors

Dit is echt zo waar, ik draag sinds ongeveer 1 jaar altijd sieraden en ik ga nooit meer zonder. Ik ben een beetje verslaafd aan horloge’s want ik heb nu 4 horloge’s in mijn collectie. Ik draag vandaag mijn Rosefield horloge. Verder draag ik mijn Melano Jewellery setje een ring en een bangle. Melano is een sieraden merk met afdraaibare steentjes ontzettend handig dus, zo kun je altijd je sieraden matchen met je outfit. Ik ben ontzettend verliefd op deze tas, ik was al heel erg lang opzoek naar dé perfecte cross body. Dat is deze tas geworden. Ik heb de tas gekocht in een leer winkel in ‘s-Hertogenbosch. De eerste keer toen ik deze tas in mijn handen had had ik hem weer terug gehangen omdat hij best prijzig is. Maar hij bleef maar in mn gedachten zweven, dus toen had ik de tas de volgende dag gekocht.

Processed with VSCO with a4 preset
Processed with VSCO with a4 preset

Ik draag bij deze outfit een zwarte Faux Fur coat. Ik wilde deze jas al wel eventjes, afgelopen black friday sloeg ik mijn slag. Ik heb de jas gescoord bij stradivarius voor €38,-. Yes i know echt super cheap! Ik moet zeggen dat het niet echt een winterjas is, het is meer een tussenjasje. De stof is niet heel erg dik dus niet echt een hele warme jas. Maar voor dat geld vind ik dat totaal niet erg.

Processed with VSCO with a4 preset
Processed with VSCO with a4 preset

Dit was de outfit! Dit you like it? Ik heb hieronder alle merken van de kleding en jewellery hieronder neergezet zodat jullie deze ook kunnen shoppen.

With love, Lisa

Shop my outfit

Clothes

Top – My Jewellery

Skirt – Boohoo

Jas – Stradivarius

Shoes – Van Haren Ellie Guilding Collectie

Accessoires

Tas – Emco ‘s-Hertogenbosch

Necklace – My jewellery

Horloge – Rosefield

Bangle – Melano Jewellery

Ringen – Melano Jewellery

 

 

 

 

7 thoughts on “Outfit – It’s beginning to look a lot like Christmas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s