Heey iedereen, het is december en het is aan alles te merken. De winkels liggen weer vol met speelgoed, cadeauverpakkingen en andere cliché cadeau’s, het is vroeg donker, het is koud en op de radio worden na 5 december alle kerst hits helemaal kapot gedraaid. Persoonlijk ben ik meer een fan van de zomer maar de winter heeft ook wel wat. December gaat over geven en nemen en daarom is deze maand de perfecte maand om je Wishlist samen te stellen. Ik wil die van mij graag met jullie delen!

Ik houd mijn Wishlist bij op Pinterest. Ik vind dit sowieso een super fijne site waar je gewoon alles wat je wilt bewaren, makkelijk kan opslaan. Ik heb verschillende borden op mijn account en ze gaan van foto ideeën voor op instagram tot fashion ideeën. Ik vind het erg fijn dat als je gewoon veel dingen opslaat die je leuk lijken, je uiteindelijk een goed beeld krijgt van wat bijvoorbeeld jouw kledingstijl is.

Maar oké. Mijn Wishlist dus. Ik ga niet mijn hele Wishlist laten zien, anders zou ik morgen nog aan het typen zijn, maar gewoon de leukste en meest opvallende dingetjes.

Als je helemaal naar onder scrolt bij mijn Pinterest bord, krijg je eenRosefield horloge te zien.

Zoals sommige van jullie al wel gezien hebben heeft Lisa dit horloge al laten zien in haar vorige artikel ”Outfit – It’s beginning to look a lot like Christmas” Lisa heeft dit horloge al maar dat houdt mij mooi niet tegen om dit prachtige horloge op mijn wishlist te zetten. Ik heb het horloge samen met mijn moeder besteld op 27 november voor sinterklaas. Normaal kost het horloge rond de honderd euro maar omdat ik het horloge op Black Friday heb besteld, koste het vijfentachtig euro.

Daarna kom je een aantal boeken tegen. Namelijk het boek Capture your style van Aimee Song en het boek On fleek van Ellen Snijder.

Deze boeken vullen elkaar denk ik een beetje aan. Het boek Capture your style is een engels talig boek en hierin wordt uitgelegd hoe je nu je instagram game naar het volgende level tilt. Er staan allerlei tips en tricks in van het maken van je foto’s het bewerken van je foto’s en ook hoe je er nu voor zorgt dat alle foto’s die je op instagram plaatst, op elkaar afgestemd zijn zodat je een mooi geheel krijgt. Het boek On fleek is hét boek om je eigen stijl te vinden. Het boek staat vol met inspiratie outfits en met beauty tips en tricks. Het boek Capture your style kost ongeveer dertien euro op bol.com en voor het boek On fleek leg je ongeveer achttien euro neer.

Na deze boeken krijg je op mijn Wishlist een hele lijst met Pandora bedeltjes te zien. Ik heb afgelopen jaar een Pandora armband gekregen van mijn vriend en tot nu toe zitten er 5 prachtige bedeltjes aan. Ik ben heel blij met de bedeltjes die ik heb maar het lijkt me gaaf om meer aan mijn armbandje te hebben hangen. Ik zal jullie de hele reeks besparen dus laat de top-3 zien van mijn Pandora Wishlist.

Na de eindeloze reeks van Bedeltjes, kom je aan bij iets wat ik zooooo ontzettend graag wil hebben namelijk een Bullet Journal. Ik weet toevallig dat ik deze vrijdagavond ook krijg, wanneer wij een verlate pakjesavond houden. Ik ben zo obsessed met dit dat ik al een heel Pinterest bord heb klaar staan vol ideeën waarmee ik het Bullet Journal kan volschrijven.

Voor diegene die niet weten wat een Bullet Journal is, even een snelle toelichting: Een Bullet Journal is eigenlijk een soort boek/schrift met allemaal puntjes. Op de pagina’s van het Bullet Journal kan je je helemaal gaan uitleven. Vaak wordt het gebruikt als een soort planner, een tracker en een notitie boek. Je kan er van alles in bijhouden. Bijvoorbeeld of je genoeg slaapt, welke dagen je allemaal hebt gesport, of je genoeg water hebt gedronken etc. Niets is fout en alles mag.
Voor wie is een Bullet journal?
-Voor mensen die overal lijstjes rond laten slingeren.
-Voor mensen die van pen en papier houden.
-Voor mensen die doelen stellen en hun voortgang bijhouden.
-Voor mensen die gewoonten bijhouden in een logboek.
-Voor mensen met een plan.
-Voor iedereen die een plan zou willen hebben of meer orde in hun leven willen.
-Voor iedereen die een dagboek of agenda bij zou willen houden.

Je kan dit natuurlijk ook in een blanco schriftje doen of iets dergelijke, maar er is dus echt een super mooie collectie met Bullet Journals.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Deze boeken zijn te koop bij Bol.com. De ontwerpen verschillen soms in prijs maar de meeste boeken zijn twaalf tot dertien euro.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen! Ik wilde sowieso nog even zeggen dat ik het super tof vind dat we weer begonnen zijn met de Blog en ik hoop dat jullie dat ook vinden! Als jullie iets willen shoppen van mijn wishlist, ik heb de links in de blog gezet! Als je een woordje ziet staan met een lijntje eronder, klik er dan op en je komt gelijk bij een webshop uit waar je het kan bestellen!

Ik hoor graag wat jullie nog op jullie Wishlist hebben staan!

Liefs Lobke

3 reacties op ‘My Christmas Wishlist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s