Lieve volgers,

Ik ben deze sinterklaas weer heel erg verwend door de sint. Op mijn lijstje stond een ontzettend mooi horloge van My Jewellery.  En ik was blijkbaar lief geweest dit jaar want ik kreeg mijn horloge. Ik ben er echt heel erg blij mee! Mijn horloge collectie breid steeds meer uit ik heb momenteel al vier horloges en ben nog steeds niet uitgekocht. Ik heb echt een zwak al gaat het om horloges.  Vandaag laat ik mijn laatste aanwinst zien, veel leesplezier!

Ik ben sinds een paar maanden echt gek op de luipaard print, eerst vond ik het echt een no go. But it started to grow on me.  Ik vind het nu ontzettend leuk en stijlvol.  Daarom heb ik ook gekozen voor dit horloge, het is een heel ander horloge dan alle andere die ik al heb.

img_0049

Ik combineer dit horloge met verschillende zilveren bangles en armbandjes, zo creëer je natuurlijk de perfecte armparty.

1f73eed3-cfa2-4728-b57d-8f3c3fd5f33a

Dit horloge en net een slagje kleiner dan de ”normale” maat, ik vind het persoonlijk een hele fijne maat. Het is niet te groot en niet te klein precies goed dus.  De afmetingen zijn diameter: 3 cm / totale lengte: 21 cm / bandje: 1.3 cm breed.

img_0051

Het bandje is heel erg gaaf. Het is een leren bandje met een harige structuur. Dus het heeft een soort vachtje dus het voelt heel echt aan. Zoals je ziet is de wijzerplaat zwart met zilveren details, ik heb gekozen voor de kleur zilver omdat veel van mijn sieraden zilver zijn van kleur. Dan kan ik het horloge beter combineren met de rest van mijn sieraden.

Ben je helemaal verliefd geworden en wil je dit horloge ook shoppen? Klik dan HIER

Welk horloge heb jij op je wishlist staan?

 

Love,

Lisa

Een reactie op “Mijn nieuwe horloge – By My Jewellery

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s