Hey iedereen,

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kijk behoorlijk wat Netflix. Alles bij elkaar opgeteld, ben ik alleen al aan series 52 dagen, 16 uur en 29 minuten bezig geweest. (Wil je dit ook uitrekenen? Klik Hier om te kijken hoeveel dagen jij hebt verspilt!) Je kan dus best zeggen dat ik verstand heb van wat ik kijk. Graag wil ik met jullie mijn favoriete series delen!

Ik ga niet alle series en films uitgebreid bespreken, want dan ben ik veel te lang bezig. Ik ga gewoon de aller aller beste bespreken en de rest zet ik onderaan in een lijstje…

Series

Friends

giphy

Okayyy technisch gezien staat deze nog niet op Netflix, maaar vanaf 1 januari is friends uiteindelijk te zien op Netflix in Nederland. Dat mocht onderhand ook wel want in alle andere landen is Friends allang beschikbaar. Friends is een serie die je gezien moet hebben. Mijn moeder vond deze serie toen die echt uitkwam hilarisch dus ben ik er gewoon mee opgevoed. Geloof me, je krijgt zooo geen spijt van deze serie. Daarbij; Zoo enorm veel gifjes van Friends.

Friends gaat over 6 vrienden die in New York wonen. Rachel, Ross, Monica, Chandler, Phoebe en Joey. De serie is 10 seizoenen lang en als ik een uitgebreidere inleiding ga geven, verklap ik te veel van de serie en zo’n hater ben ik niet.

How I Met Your Mother

giphy (1)

Dit is net zo’n soort serie als Friends, maar dan ietsjes moderner. Deze serie gaat gek genoeg weer over vrienden die in New York wonen. Dit keer zijn het er 5 in plaats van 6. De serie gaat over Ted die aan zijn 2 kinderen het verhaal verteld, hoe hij hun moeder heeft ontmoet. Dit verhaal is zeer uitgebreid. Voordat Ted ”de moeder” ontmoet, heeft hij nog vele relaties en dingen. Ik vind deze serie zoo leuk, dat ik hem minimaal al twee keer heb bekeken. Deze serie staat, in tegenstelling tot Friends, wél op Netflix.

That 70’s show

giphy (2)

Ik ben nu bezig met deze serie en ik moet zeggen; hij is Awesome. Jullie kennen waarschijnlijke allemaal Mila Kunis en Aston Kutcher wel.

AAEAAQAAAAAAAArOAAAAJDFiMWRmYTlmLWFjNzAtNDJmOS04NjdlLTM4YmY3NmVjZWEzMwHun dus. Nou ze hebben elkaar dus ontmoet op de set van That 70’s show. Mila Kunis was serieus pas 15 toen ze begon in deze serie en ik vind haar zoooo tof in de serie.

Deze serie gaat dus over 6 tieners die eigenlijk constant aan de wiet zitten en hangen in de kelder van 1 van de 6. Mijn favoriete karakter is de moeder van Eric. Als je de serie gaat kijken snap je meteen waarom. I just Love her.

Dynasty

Weet je nog vroeger, toen je nog Nickelodeon keek? Naar programma’s zoals ICarly, Big Time Rush en Victorious? Weet je nog Jade uit Victorious? Zij speelt nu in een van de beste GirlBoss series op Netflix.

598a1cd55c184.image.png

In deze serie speelt elizabeth gillies een verwende dochter van een man met een groot bedrijf. Fallon (elizabeth gillies) denkt het bedrijf van haar vader over te nemen totdat de nieuwe verloofde van haar vader opeens de positie in het bedrijf krijgt. Tis echt een geweldige serie. Een beetje een remix tussen suits en Gossip Girl.

Riverdale

Riverdale.png

Als je van deze serie nog niet gehoord hebt, is er (niets persoonlijks hoor) echt serieus iets mis met je. Dit is de meest gave awesome serie die ooit bestaan heeft. Bij de eerste 3 series die ik heb genoemd, hoefde je niet echt op te letten wat er gebeurd. Bij Dynasty een beetje maar als je hier even niet oplet, mis je meteen alles. Riverdale heeft het allemaal; de knappe populaire sport jongen, de mysterieuze knappe jongen, de knappe bitch, de populaire knappe meid, de slimme knappe meid en de homo. De serie is zwaar spannend. Iedereen die erin speelt is ongelofelijk knap. De serie heeft een beetje humor en is gewoon zoooooo goed.

tenorAlleen al voor Cheryl Blossom zou ik deze serie kijken ik bedoel, kijk dr nou.

En voor de rest

Pretty Little Liars

Deze serie gaat over 4 vriendinnen die na de dood van hun beste vriendin gestalkt worden door A via SMS. Ze kunnen dit tegen niemand vertellen omdat A al hun geheimen weet. Zoo gaaf. Ik heb deze serie al twee keer gekeken.

Gossip Girl

Een groep zeer bevoorrechte leerlingen op een privéschool in Manhattan lijkt met alles weg te komen. Maar een anonieme blogger bekijkt elke stap die ze zetten. Deze heb ik ook twee keer gekeken omdat dit gewoon alles is wat ik later wil worden. Maar dan iets minder bitchy.

Full House

Deze serie is het begin van de carrière van de Olsen Twins. En wat zijn ze schattig. Deze serie is wel super oud namelijk uit 1987. Niet echt oud dus maar voor een leuke serie wel. Deze serie is 18 jaar ouder dan ik.

Fuller House

Hierin gaan de kinderen uit de serie Full House in 2016 veder. Echt super leuk als je eerst Full House kijkt en daarna Fuller House want het zijn dus gewoon echt dezelfde acteurs maar dan 34 jaar later.

Modern Family

De serie gaat over een grote family. Namelijk Jay die getrouwd is met de veel jongere Gloria die een zoon heeft uit een vorig huwelijk. De dochter van Jay, Claire die getrouwd is met Phil en samen 3 kinderen hebben, en Mitchell de zoon van Jay die gay is en samen is met Cameron. Volg je het nog? Deze serie leek me eerst zoooo stom. Mijn kleine zusje keek het altijd en ik vond het echt niks. Tot ik een keer ging zitten en echt mee keek in plaats van langs te lopen. Phil Dunphy is zooo grappig en dit is ook zo’n serie die je kan kijken met verstand op 0.

The 100

Deze serie speelt zich ver in de toekomst af. De mensheid is om een of andere reden van de aarde geveegd en er leven nog een aantal mensen op een gigantisch ruimteschip ding. Na een aantal tientallen jaren worden er 100 jongeren naar de aarde gestuurd om te kijken of de aarde weer bewoonbaar is. Ik vond deze serie leuk tot seizoen 3. Daarna vond ik het te ver gaan omdat er ieder freakin seizoen een nieuw probleem komt en ze nou nooit eens in rust kunnen leven. Ik werd er echt een beetje moe van.

Arrow

Dit is een soort superhelden serie die geloofwaardig is. Tot seizoen 6 dan maar daarvoor is Arrow best leuk. Het gaat over Oliver die een paar jaar in z’n eentje op een eiland heeft geleefd en nu terug komt in zijn stad maar daar ziet hij dat sommige mensen best slecht bezig zijn dus gaat hij Undercover boeven vangen. Sorry ik weet het ook niet anders te zeggen. Als je misdaad en superhelden een beetje leuk vind is dit wel een gave serie.

The Flash

The Flash is net zo iets als Arrow maar dan is The Flash niet geloofwaardig. Tis ook best grappig als je Arrow kijkt en The Flash want soms overlappen ze elkaar en komen ze elkaar tegen. Barry Allen is The Flash en heeft superkrachten om echt super snel te rennen. Hiermee vangt hij, net als Arrow, boeven.

Films

Om met je vriendinnen te kijken

 • Mamma Mia! (Ahhhhh een meezinger #LoveIt)
 • A Christmas Prince (ik zweer het dit is de slechtste film ooit gemaakt want letterlijk alle prinsessen kerst film clichés zitten erin en juist daarom moet je m kijken)
 • Meangirls (ahh DE Chickflick van de Chickflicks)
 • Clueless (de orginele Chickflick)
 • Grease (Dit verhaal is zo niet logisch als je er over nadenkt want de clou van het verhaal is uiteindelijk dat je moet veranderen voor een jongen)
 • Bridemaids (Zoooo Grappig)
 • Annie (Deze is zoo oud en zoo zielig)

Die je eventueel ook met je vriendje kan kijken

Maar met je vriendinnen kan ook
 • Hungergames
 • The 5th Wave
 • Intouchables
 • Spiderman
 • Iron Man
 • The Tourist

Ik hoop dat ik jullie geholpen heb met een film of serie uit te kiezen! Laat me vooral in de reacties weten welke film/serie op Netflix jullie kijken of super tof vinden!

Liefs Lobke!

One thought on “My Netflix Obsession

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s