Lieve volgers,

Ik zit eigenlijk een beetje in een dipje op het moment. Ik heb zolang uitgezien naar kerst, en het is nu alweer voorbij. Mijn kerst was erg leuk, allebei de dagen heb ik gespendeerd met familie. En ik heb ontzettend lekker gegeten.  En genoten van de gezelligheid.  Ik ben echt gek op kerst dus ik had dit jaar ook een hele leuke en feestelijke outfit gekocht speciaal voor kerst.  Wil je weten wat ik droeg op kerst? lees dan hier verder.

Clothes

Mijn statement kledingstuk is deze velvet blazer van My Jewellery, you either hate it or you love it.  Ik vind dat je deze blazer ontzettend gaaf, ik ben gek op de kleur donkergroen het is ontzettend feestelijk en perfect voor kerst. Je ziet nu heel veel velvet, ik moest er een klein beetje aan wennen maar ik vind het nu ontzettend gaaf.

Ik droeg een leren rokje met roesjes aan de bovenkant, ik ben echt gek op dit rokje. Ik heb dit rokje gekocht bij Boohoo.

7411-rokje-leer-roesjes-zwart._1

Het top dat ik draag is van de H&M. Het is een satijnen stof, soort van pyjama stofje. Het top heeft kant aan de bovenkant. Ik vind het een ontzettend leuk top, je kunt het met heel veel dingen combineren en het heeft wel een hele chique uitstraling.

hmprod

Ik ben echt al heel erg lang opzoek naar een stippen panty. Ik zie ze heel vaak voorbij komen en ik vind ze Ge-wel-dig! Het geeft toch die extra touch aan je outfit. En ik had ze gevonden bij de kruitvat. Say what? Heel raar dat was echt de laatste plek waar ik ze zou verwachten, maar ik liep daar tegen de panty’s aan en heb de apart gelegd voor de kerst.

22a8d2fb-8980-4892-aef3-1968a67e51cd

Jewellery

img_0330img_0331

Horloge – Cluse

Bangle – My Jewellery

Bangle – Melano

Necklace squares – My Jewellery

Initial bracelet – My Jewellery

Lipstick – Mac craving

Dit was mijn kerstoutfit, ik hoop dat jullie het een leuke outfit vinden. Zo ja laat een leuke reactie achter.

Wat droeg jij op kerst? 

Liefs,

Lisa

 

9 thoughts on “Mijn kerstoutfit

  1. Je moet via wordpress heel actief zijn, dus andere blogs volgen veel liken en reageren. En veel tijd en moeite in je artikelen stoppen. Ook is het heel goed om tags te gebruiken bij het plaatsen van artikelen. 😘

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s