Ik ben persoonlijk gek op instagram. Ik probeer ook echt om de mooiste foto’s te maken en deze te posten. Ik kan zelf úren zoet zijn op instagram en ik vind dan vaak ontzettend mooie accounts.  Ik denk dat je het wel herkent, het blijft toch altijd lastig om die mooie foto te schieten. Speciaal voor jullie zet ik een aantal tips op een rijtje om prachtige foto’s te maken.

1 Maak zoveel mogelijk foto’s in het daglicht

De eerste tip en ik denk ook wel de meest belangrijkste. Daglicht is echt een pré bij het maken van de mooiste plaatjes.  De kwaliteit is nu eenmaal het beste bij daglicht. De details komen het beste uit en de foto is zo het meest natuurlijk.

2 Wees divers

Wanneer je diverse foto’s plaatst zorg je dat je volgers niet verveeld raken. Dus plaats niet elke dag een selfie maar wissel het af met outfit foto’s, gebouwen en food foto’s. Dit is natuurlijk een voorbeeld. Probeer zoveel mogelijk je eigen creativiteit te laten zien.  Laat zien wat jou inspireert en waar je van houd.

3 Kies het juiste filter

Het is erg belangrijk om je foto te bewerken. Door je foto op de juiste manier te bewerken accentueer je de kleuren en details. Dat maakt een foto natuurlijk extra interessant. Wees wel altijd voorzichtig met het bewerken van je foto, don’t overdo it. Dus probeer de filters heel minimaal en natuurlijk te houden. Voor het bewerken van mijn foto’s gebruik ik de app VSCO cam. Deze app heeft ontzettend mooie subtiele filters.  Zorg ook dat je de filters nooit op 100%  hierdoor word de foto te onnatuurlijk. Just keep it simple.

4 Zorg voor een goed samenhangend geheel

Je instagram word heel mooi al zorg je dat alles bij elkaar past.  Zo is je profiel veel aantrekkelijker voor anderen.  Je kunt zorgen voor een samenhangend geheel, door de dezelfde kleurtonen en de filters te gebruiken.  Al wil je een feed creëren en weet niet zo goed waar je moet beginnen, kan ik je aanraden om op Pinterest te zoeken op ”instagram feed” .  Je hebt dan allemaal verschillende bewerkingsmanieren, op deze manier bewerk je je foto’s allemaal hetzelfde en krijg je een ontzettend mooie feed.

filter acc!! what.editapp | WEBSTA - Instagram Analytics More

instagram themes vscocam - Pesquisa Google

Dit waren mijn tips voor de perfecte plaatjes. Ik ben erg benieuwd naar jullie instagram.  Laat je gebruikersnaam achter in een reactie zodat ik jullie instagram kan checken.  Ik hoop dat ik jullie wat heb geholpen met deze tips.  Ik ben ook heel erg actief op onze instagram @hetstyleteam ga onze instagram vooral volgen.

jaha

 

9 thoughts on “4 Tips voor de mooiste instagram foto’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s