Nu alle feestdagen voorbij zijn houden alle winkels een grote uitverkoop. Wat word ik gelukkig van alle sale in de stad. Ik loop momenteel stage middenin de stad dus ben altijd wel rondom winkels. Nu de sale is begonnen kon ik het niet laten om de Zara in te glippen. En ik werd echt ontzettend hebberig, echt bijna alles was in de sale. Ik heb me kunnen inhouden en heb uiteindelijk de winkel kunnen verlaten met een kledingstuk.  Wat was het lastig om niet heel de winkel leeg te kopen.  Maar na het kopen van een spiegelreflexcamera en heel veel kleding is het wel even tijd om rustig aan te doen. Toch kon ik deze broek echt niet laten liggen. En ik vond deze broek zo leuk dus ik moest hem wel even delen met jullie!

Jeans

jeans 2

Ja je ziet het goed, ik heb een embroidered jeans gekocht.  Deze stond al zo lang op mijn wishlist. Maar toch kocht ik deze maar niet. Vaak kwam het doordat ik de jeans net wat te prijzig vond.  En deze jeans doe je niet erg vaak aan, door de bloemen moet je oppassen dat je het niet te druk maakt. Dit was bij mij wel een beetje een dealbreaker, máár zoals ik al zei heb ik deze prachtige jeans in de sale gescoord. De broek kostte namelijk maar €9,99 nu. Yes I know, wat ontzettend cheap! Met deze prijs kon ik deze broek echt niet laten hangen natuurlijk.

Left

Flowers

De jeans heeft een destroyed look, het einde van de pijp is dus aan beide kanten niet afgewerkt. Ook zit er op de linkerknie een ”gat” , ik vind het altijd zo lastig om mee om te gaan, ben altijd bang dat ik met het aantrekken van de jeans blijf hangen met mijn tenen en het hele gat groter maak. Who knows the struggle? Ik vind persoonlijk deze look echt heel erg leuk bij een jeans. Maar het mag dan niet té destroyed zijn, het moet wel netjes blijven. 6F3278A4-280A-4660-ACAD-17CBCC4E0908.jpg

Ik ben echt gek op de broeken van de Zara, ze blijven zijn mooi skinny, en ze blijven echt wel een tijdje mooi!  De prijs-kwaliteit verhouding is zeker heel goed bij de Zara. Net als bij deze jeans.

Tip! Check deze week nog snel de website van de Zara ,Ontzettend grote sale!

 

 

11 reacties op ‘Ik heb de perfecte jeans gekocht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s