De kerstvakantie zit er alweer op. Ik weet niet hoe het met jullie is, maar ik zit alweer met mijn neus in de boeken voor de opkomende tentamens en inlever deadlines. Het is altijd even schrikken hoe snel 2 vrije weekjes voorbij kunnen vliegen. Ik hoop dat jullie allemaal de kans hebben gehad om uit te rusten in de vakantie, en nu weer uitgerust en met volle moed naar werk of school kunnen gaan. In mijn vakantie ben ik een nachtje in Maastricht geweest, en het beviel me zo goed dat ik dacht, laat ik er een artikel over schrijven over waar je kan slapen, eten en wat je nog meer kan doen!

Where to sleep?

Ik heb in zooo’n leuk hotel geslapen! Ik ga er zeker nog eens terug! We hebben geslapen bij Beez. Het is een super leuk hotel en ik had een kamer die uitkeek op de markt! Het leukste is nog dat het niet alleen een hotel is, maar ook een cocktail bar! We hadden blijkbaar kamers geboekt waarbij je een gezamenlijke toilet en douche moest gebruiken op de gang. Maar omdat ze kamers overhadden en er van uitgingen dat we niet wisten dat we deze kamers hadden geboekt, hadden we hele mooie kamers gekregen met douche en toilet! Helaas ben ik vergeten om foto’s te maken, maar ik heb wat foto’s van het internet geplukt om jullie een goede indruk te geven.

Als je met de auto komt hebben ze ook een veilige parkeergelegenheid voor 13,50 per dag! En als je met het OV komt is dat ook geen probleem want er zit een busstation in dezelfde straat! Zoals ik al zei licht het super gelegen in het centrum! En het ontbijt was ook super lekker, we hadden gekookt ei, harde broodjes, cornflakes noem maar op!

What to do?

Wij zijn niet gelijk naar Maastricht gegaan, maar we hebben eerst een ochtend gewinkeld in Maasmechelen. Hier zit een super grote outlet met alle bekende merken. Ik heb een nieuw jurkje van Tommy Hilfiger gekocht met ongeveer 66% korting!! Het is echt bizar hoe veel goedkoper kleren zijn in de outlet dan in de gewone winkels!d0757cfc-463c-4bf4-ade7-d225571235d3 Als je geen zin hebt om een eind om te rijden om te winkelen, kan je ook gewoon in Maastricht rond struinen! Hier zijn ook enorm veel leuke winkeltjes en kleine boetiekjes. Ook kwamen we een My Jewellery winkel tegen, en zoals jullie nu denk ik wel weten zijn we van het style team best een grote fan van My Jewellery!

Where to eat?

‘S middags hebben we bij een frietzaak gegeten genaamd Reitz. Blijkbaar was deze friet heel goed ofzo. Dus we gingen erheen, het was gewoon het plein oversteken vanaf het hotel en we waren er, en normaal was het super druk maar omdat we rond half twee gingen was het lekker rustig en konden we achterin zitten en friet eten. Het was super lekkere friet en zooo niet duur!

img_5964

Ook hier kan je veel meer eettentjes vinden dan die paar waar ik ben geweest. Neem eens een kijkje in Wyck. Hier vind je de beste eettentjes uit heel Maastricht!

 

Ik hoop nog een keer in Maastricht te komen met Lisa en Rhodé dus als jullie nog leuke dingetjes weten in Maastricht deel ze dan vooral!

Liefs Lobke

2 reacties op ‘Weekendje Maastricht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s