Geur vind ik echt ontzettend belangrijk, het kan een ontzettende afknapper zijn al stinkt iemand.  Zelf heb ik ook een beetje een obsessie met geur, ik kan mensen echt herkennen aan de geur. Geen idee of dit raar is, en ik hoop ook zeker niet dat ik nu als een freak overkom.Ik heb zelf echt een hele collectie met heel veel parfum, body mist, ontzettend lekker!

Ik ben gek op rituals, ik vind het heerlijk! Ik probeer altijd nieuwe geuren uit en word helemaal gelukkig al loop ik weer uit de winkel met een nieuw product.  Ik had voor mijn verjaardag een rituals cadeaubon gekregen, en heb deze body mist daarvan gekocht.

DSC_6335

Ik moet zeggen dat de sakura lijn van rituals echt wel mijn favoriet is,  en deze body mist hoort daar zeker bij! Ik ben dól op deze bed & body mist, ik gebruik deze echt elke dag! Hij ruikt Ge-wel-dig, ik vind het ontzettend jammer dat ik het niet kan laten ruiken. Ik zou de geur omschrijven als heel erg zoetig maar toch lekker fris en luchtig.

DSC_6349

Het flesje is ideaal, het formaat is precies goed en precies de juiste grootte om het flesje mee te nemen. Het design is heel erg mooi en staat het mooi in je badkamer.

DSC_6316

Ik kan dit product absoluut aanraden! Je kunt deze body mist ook gebruiken, voor je kleding en beddengoed! Dit doe ik ook en je ruikt daardoor constant ontzettend lekker!

 

DSC_6329

Koop hier je eigen flesje!

INGREDIËNTEN

ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, GLYCERIN, BETAINE, FARNESOL, PRUNUS SERRULATA FLOWER EXTRACT, PHENOXYETHANOL, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, SODIUM METABISULFITE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CINNAMYL ALCOHOL, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, ISOEUGENOL, LIMONENE, LINALOOL.

7 reacties op ‘FAVORITE- Rituals bodymist – The RITUAL OF SAKURA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s