Al heb je blond haar ken je deze struggle heel goed. Een gele gloed over je haar heen. Ik persoonlijk heb er zelf ook wel last van, dat mijn haar een beetje geel oogt. Dus ik kan dit artikel schrijven uit eigen ervaring. Wil je ook de oplossing om de gele gloed uit je haar te wassen lees dan verder!

Je hebt natuurlijk verschillende manieren om de  gele gloed in je haar weg te krijgen. Maar vandaag wil ik het gaan hebben over zilvershampoo. Dit is een effectieve en goedkope manier.  Ook beschadigd het je haar niet.

Ik ben gekozen om de Schwarzkopf zilvershampoo uit te testen.  En ik vind het erg leuk want ik heb al wel eens eerder de zilvershampoo gebruikt van guhl maar deze was mij eigenlijk niet zo goed bevallen en ik merkte weinig verandering. Dus ik hoop dat deze mij wel bevalt.  Let’s test!

DSC_6466

Tips voor het gebruiken van de shampoo:

– Masseer de shampoo door je gehele haar en laat het 1 tot 2 minuten inwerken. Wil je een paarse gloed? Laat het dan wat langer zitten.
– Spoel het nu goed uit en zorg ervoor dat alle shampoo verdwenen is.
– Het kan zijn dat je haar nu wat stug aanvoelt, gebruik daarom na die tijd daarom altijd een verzorgend masker. Je haren worden dan weer lekker zacht.
– Hoe vaak moet je nou een zilvershampoo gebruiken? Wij adviseren één of twee keer in de week!
Extra Tip: is je haar onverhoopt toch paars geworden? Geen paniek! Was het één of twee keer met een gewone shampoo en de paarse gloed is verdwenen.

DSC_6500

Ik ben heel erg verrast met de intensiviteit van de kleur.  Het is echt donker paars en heel erg mooi van kleur. Wel even een tip: wanneer je gaat wassen gebruik handschoenen want het paars geeft een beetje af en je krijgt echt een beetje een paarse gloed over je nagels.

DSC_6481

Ik heb de shampoo nu ongeveer  1 á 2 weken gebruikt dus nu ongeveer 5 keer totaal. En ik merk wel verschil. Deze foto’s zijn eigenlijk niet heel erg vergelijkbaar. Een beetje appels met peren vergelijken want de belichting is heel erg verschillend maar je krijgt wel een beetje een idee wat ik bedoel.  Op de linker foto zie je het gele er wel een beetje inzitten, lijkt zelfs een beetje oranje.  Maar op de na foto zie je dat mijn haar echt een assige tint heeft gekregen.

Ik heb een aantal opmerkingen gekregen met de vraag of ik mijn haar had geverfd of dat ik highlights heb genomen. Dus ik kan zeker wel aannemen dat de shampoo goed zijn werk doet.

Ik ben erg tevreden over de shampoo, Hij maakt mijn haar aanzienlijk lichter, minder gele gloed en verder ruikt de shampoo ook nog eens enorm lekker.

De Schwarzkopf Reflex-Silver shampoo kost €5,50 en is te koop bij het Kruidvat.

Love,

Lisa

Dit artikel bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen om te testen.

2 thoughts on “Zo kom je van geel haar af!

  1. Hoi! Leuk artikel, ik gebruik zelf deze zilvershampoo ook. Echter heb ik eigenlijk nooit last van een paarse gloed op mijn handen. Misschien een tip, op mijn mobiel zie ik de voor en na foto onder elkaar in plaats van naast elkaar daarom weet ik niet zo goed welke voor en na is.
    Groetjes Jessie

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s