Hey Iedereen!

Een poos geleden benaderde https://www.dekbed-discounter.nl/ ons met de vraag of we een van hun dekbedden wilden uittesten! Daar zeiden we natuurlijk geen nee tegen! We hebben met ons drieën uitgebreid gekeken welk dekbed we wilden testen en welke ons lekker leek om te gebruiken tijdens een van onze sleepovers! Uiteindelijk hebben we gekozen voor de Beauty Skin Care – Wit. Na een paar nachtjes testen hebben we een conclusie!

IMG_1675.JPG

Zoals je al een beetje kan zien op de foto is het een super mooi wit dekbedovertrek! Het voelt super fijn aan de huid omdat het lekker glad en zacht is. Ik was wel benieuwd naar die Skincare omdat ik een wat vette huid heb en hierdoor wel eens last heb van acne (even serieus, wie heeft hier geen last van??). Ik verwachtte er eigenlijk niet heel veel van want laten we eerlijk zijn; hoeveel fasewash, smeerseltjes en andere dingetjes maar niets helpt echt 100%. Dus ik ging redelijk realistisch kijken en eerlijk gezegd werd ik verrast! Het was super zacht voor de huid. Ook is het ideaal voor in de zomer want je slaapt er redelijk koel onder. Het dekbed heeft ook een super luxe en chique uitstraling.

Het enige minpuntje wat ik heb is dat het dekbed zo glad is, dat als je niet oppast het zo van je afglijdt! Maar dit probleem heb je eigenlijk ook nauwelijks als je jezelf goed instopt en goed in het midden van je dekbed gaat liggen.

Ook de service van dekbeddiscounter was super! Mijn Dekbedovertrek werd super snel geleverd en zat in een hele leuke verpakking (ik was zo enthousiast met uitpakken dat ik vergeten ben een foto te maken…)

Dekbeddiscounter verkoopt trouwens niet alleen dekbedovertrekken, zoals je zou denken gezien de naam, maar ook kussens, matrassen en sinds kort ook Boxsprings! Ze zien er echt super gaaf uit en al had ik een grotere kamer gehad, had ik hier absoluut ook even gekeken. Misschien over een paar jaar als ik op mezelf ga wonen.

Alles bij elkaar heeft het dekbedovertrek en de service van dekbeddiscounter zeker wel 4/5 sterren voor mij! Ik wil als laatst dekbed-discounte.nl bedanken voor de samenwerking!

 

Liefs Lobke

 

One thought on “REVIEW: Dekbeddiscounter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s