Hoi allemaal!

Vandaag wil ik een nieuwe trend met jullie delen! de ‘earparty’ trend. Deze trend heb ik zelf ook uitgeprobeerd, door een aantal oorbelletjes te bestellen. Hierbij heb ik een paar m-e-g-a leuke webshops op een rijtje gezet!

First things first, wat houd deze trend in?

Bij de trend earparty draait het erom dat je (veel) verschillende oorbellen in je oor draagt. Zo kan het zijn dat je in je ene oor een hangertje hebt en in je andere oor een knopje. Of, wat het meeste voorkomt, je in je eerste oor gaatje een knopje draagt en in je andere gaatje een hangertje. Dit kan natuurlijk alleen als je meerdere gaatjes hebt.

Hieronder heb ik een aantal foto’s op een rijtje gezet van de trend:

(ps. alle rechten van deze foto’s behoren tot de personen van wie ze zijn)

subtiele earparty
subtiele earparty – by unknown
spi-ltmilk:https://instagram.com/p/BeTUgQ-hae6/
Een wat ruigere earparty, maar nog wel subtiel – by @OrionVanessa
Overload Studios - Connect, Cosmic Dust, Comet & Star earring #Piercings
een statement earparty – by unknown

Ik wilde deze trend heel graag uitproberen, ik had namelijk al eerder voorbij zien komen. Sowieso wilde ik al een tweede gaatje, dus ik heb samen met Lisa een tweede gaatje laten schieten. Deze moet 6 weken blijven zitten. Gelukkig mogen ze over 1,5 week eruit en kan ik mijn nieuwe oorbelletjes in! Toch heb ik ze heel stiekem er even uitgehaald. Zo kon ik ze even desinfecteren en kijken of het gaatje mooi helend was. Ook heb ik even een ander oorbelletje (kort) erin gedaan om te kijken of het mooi stond.

Hieronder wat foto’s:

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 presetZelf vindt ik het heel erg leuk en het is net even wat anders.

Mijn oorbellen bestelde ik bij: mix&max deze waren super leuk verpakt, het was net of ik een cadeautje kreeg. Daar heb ik uiteraard ook foto’s van gemaakt!

Dan heb ik voor jullie een lijstje van super leuke webshops:

webshops

One thought on “‘Earparty’ trend + leuke webshops!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s