Iedereen die wat langer haar wilt hebben…. Heb je je haar uiteindelijk je gewenste lengte, zijn de punten dood. Dus dan ga je naar de kapper en zeg je er nog nadrukkelijk bij ”alleen de puntjes hé?” maar vervolgens wordt de schaar er in gezet en loop je weer rond met korter haar. Ik heb dit probleem nu letterlijk altijd. Ik probeer mijn haar al lang te laten groeien sinds ik mijn bobline in groep 5 niets meer vond en ook al is het langer dan toen in groep 5, wil ik het nog steeds langer.

En sinds vorige week heb ik de oplossing gevonden! Tenminste het helpt wel.

Vorige week zat ik voor de tv en zag ik een nieuwe reclame voorbij komen, namelijk de reclame van Elvive Dream Lenghts. Volgens de reclame kan je er 3cm mee laten zitten bij je volgende kappersbeurt. De volgende dag kwam ik in de Kruidvat en zag ik dat Elvive haarverzorging 1 + 1 gratis was! Dus ik kocht de shampoo en de Leave-in no cut cream. Normaal al waste ik mijn haar gebruikte ik eerst de shampoo en vervolgens conditioner die ik uitspoelde. Maar aangezien ze de conditioner niet meer hadden bij de Kruidvat, gebruikte ik de shampoo en gebruikte ik daarna een beetje van de leave-in cream. Na een paar dagen merkte ik al wel dat mijn haar zachter werd. Voordat ik deze shampoo en cream gebruikte, was mijn haar pittig droog en dood aan de punten en nu voelt het zacht aan en zit het er helemaal niet meer zo dood uit! Normaal stijlde ik mijn haar ook 2-3 keer in de week en gebruikte ik heat-protector van Schwarzkopf Osis en stijlde ik op ongeveer 200°C. Maar nu las ik dat de leave-in cream ook beschermde tot een 180°C tijdens het föhnen of stijlen. Dus sinds ik deze producten gebruik, stijl ik mijn haar ook op 170°C ipv 200°C. Dat is sowieso ook beter voor je haar.

Samengevat vind ik het een super product lijn en ik ga deze producten absoluut vaker kopen! Over een week heb ik weer een afspraak staan bij de kapper dus ik hoop dat zij ook verschil ziet en dat er dan niet een enorm stuk van mijn haar af wordt geknipt!

 

Liefs Lobke

3 reacties op ‘REVIEW Elvive Dream Lenghts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s