Over ons

Ons styleteam bestaat uit drie meiden met een grote liefde voor fashion. Deze blog zien wij als een uitlaatklep voor onze creativiteit. Wij vinden het alle drie stuk voor stuk heerlijk om te bloggen. Wij hebben twee jaar geleden geblogd op Cuteminute, Na een tijdje begon het eigenlijk een beetje aan ons te knagen. We hebben er veel plezier in bloggen en we misten het allemaal wel een beetje. Omdat we niet helemaal tevreden waren de naam hebben we besloten om een hele nieuwe blog te maken. Wij gaan voortaan verder bloggen op de naam Het StyleTeam.

img_0443

 

 

 

Over Lisa

Mijn naam is Lisa Luijendijk. Ik ben een van de mede-eigenaresses van het Style-Team. Ik ben 17 jaar oud. Ik doe een opleiding voor Management-Assistent, momenteel zit ik in mijn tweede jaar.

Ik ben ontzettend gek op bloggen, ik kan door bloggen mijn creativiteit kwijt. Het bedenken van leuke en originele artikelen word ik elke keer weer helemaal happy van. Ik heb speciaal voor onze blog een camera aangeschaft. Ik ben er reuze blij mee. Ik vind het heerlijk om alles te kunnen fotograferen in een hele mooie kwaliteit, en mijn creativiteit in deze foto’s te laten zien.  De camera die ik heb gekocht is een Nikon D60.

Samen met mijn Beste vriendinnen heb ik deze blog opgericht en ik ben echt heel erg trots op onze site. Onze blog is heel erg gegroeid, ik wil elke lieve volger bedanken voor je interesse in onze blog.

Things I love most

  • Instagram
  • How I met your Mother
  • Fotograferen
  • Sneeuw
  • Reizen
  • Bloggen
  • Nieuwe kleding

 

 

 

 

 

Over Rhodé

 

Mijn naam is Rhodé en ook ik ben 17 jaar oud. Ik ben mede-eigenaresse van deze site.

Ik studeer een 4-jarige mbo opleiding tot interieur adviseur en ik zit nu in het 3e leerjaar. Zoals de opleiding al voorspeld houd ik van creatief bezig zijn. Mijn opleiding en fashion liggen dicht bij elkaar, dus ik ben vaak op de hoogte van de nieuwe trends.

Wat ik op deze blog zal posten zijn waarschijnlijk dan ook outfits maar ook lifestyle gerichte posts. Verder vind ik het super leuk om foto’s te maken van mensen. Hiervan zal je ook het een en ander terug gaan zien.

Mijn bezigheden in vrije-tijd: 

In  het weekend vind ik het super gezellig om af te spreken met mijn vriendinnen maar ik vind het ook zeker niet erg om een middagje door bijvoorbeeld Amsterdam te struinen.

Veel liefs en tot snel,

Rhodé

Ps de foto’s die ik maak zijn gemaakt met een Canon EOS 350d

 

Over Lobke

Mijn naam is Lobke. Ik schrijf samen met Rhodé en Lisa voor de blog het Style-Team. Ik ben 17 jaar oud. Ik doe de HBO Commerciële economie en zit nu in mijn eerste jaar. In mijn vrije tijd zit ik vaak bij mijn vrienden of bij mijn vriendje. Als ik alleen ben, kijk ik vaak Netflix. Mijn favoriete series zijn How I met Your Mother, Pretty Little Liars en Modern Family. Ik heb een liefde voor oude films zoals Breakfast at Tiffany’s. Van mijn berichten kan je zo’n beetje alles verwachten. Fashion, Lifestyle eigenlijk zo’n beetje alles dat hier op de blog voorbij zal verschijnen.

Als je meer wilt weten, laat dan een reactie achter of stuur een mailtje!

Groetjes,

Lobke